Då var det torsdag igen

Min lediga dag är snart över, uscha. Åtta öppningar på raken väntar sedan, det känns tungt. På lördag nästa vecka får jag riktigt sova ut nästa gång. Förhoppningsvis kan jag ställa om dygnet när jag börjar tidigt, och lägga mig i bra tid och inte som den senaste veckan, vaken till efter 03 och sova till strax före klockan 13. Det är inte kul att sova bort dagarna.
Idag ringde mamma och väckte mig klockan tio så då klev jag upp. Gjorde ingenting speciellt fram till klockan två då Christoffer vaknade (han gick och la sig när jag klev upp), så då for vi ner på stan och tog en fika. Vi köpte en present till Christoffers kompis som fått barn nyss, och sen en julklapp. Nu är det bara två stycken kvar som inte är köpta och jag vet redan vad som ska köpas, vilken lättnad! Sen är alla julklappar klara, och december har inte ens börjat ännu.

Blev dock lite sur över att jag trodde att vi skulle åka till Kiruna idag eller imorgon, men vi ringde dit idag och det var inte färdigt utan skulle vara det på måndag. MEN nästa vecka har Christoffer eftermiddag och jag har bara öppningar, är ledig helgen men då jobbar han 13 timmars. Så det blir först på hans ledigvecka som vi får försöka hitta en dag att fara, tror jag jobbar alla dagar utom en då. Men det ska nog gå bra! Bara lite drygt att behöva vänta så länge, skulle ta 1-1,5 vecka men det har gått två veckor imorgon så jag var ju helt säker på att vi skulle ha varit dit då. Christoffer hade visserligen kunnat åka själv nästa vecka men jag har lite grejer som jag tänkte passa på att köpa i Kiruna så då får vi vänta.
 
Bild från i lördags innan stipendiefesten och sen krogen med några jobbarkompisar!
 
Nu ska jag låta klockan ticka på lite mer så man får gå och lägga sig. Resten av veckan går nog fort, brukar gå snabbt att jobba öppningshelger så det är nog bara morgondagen som blir lite seg. Men nu äre upp med hakan, bara att ploga sig igenom för snart är jag ledig tre dagar igen! :) Det är ju redan torsdag idag, den här veckan har gått så snabbt!