Ledigheten är slut

Mina två dagars ledighet är slut för imorgon är det back to work för åtta dagar framöver. Som alltid så känns det tungt, men det brukar gå fort som tur är! 
 
Frukosten imorse!
 
Kom hem vid halv sjutiden efter att ha hämtat Nova hos mamma. Gick jättebra att köra hem, men när vi åkte igår var väglaget jättedåligt fram till Lansjärv, det var nästan så att vi funderade på att vända om! Men efter det var det hur fint som helst. På vägen hem svängde vi förbi Orrbyn och åkte förbi huset där Nova är född, för jag har länge varit nyfiken på hur det ser ut där nu. I närheten höll dom på att bygga en riktigt stor ladugård, antar att det är bonden som bodde i huset bredvid som gör det. Hade varit kul att se Novas bror men ingen var hemma, hade nog dock ej vågat knacka på ändå om nån hade varit det. Lite stalkervarning ;)
 
När vi kom hem har vi rensat lådor i köket och pysslat lite. Sen blev det korvmackor och varm oboy framför teven. Nu ska jag hitta något annat att pyssla med fram tills läggdags. Är som sagt mest aktiva de sena kvällarna.