Jobb, tvätt och hundträning

Idag har jag jobbat 8-14 och när jag kom hem hade Christoffer dammsugat (väldigt välbehövligt) och han hade även diskat två maskiner disk, då diskhon svämmade över med disk och jag beklagade mig över det senast imorse innan jobbet. Jag har tvättat kläder ikväll men givetvis funkade inte torktumlaren, vilket det inte fanns någon info om, så nu har vi blöta sängkläder och underkläder att hänga i hela lägenheten istället.
 
Vid åtta for jag och mamma ut till klubben för att träna med Lyra och Puma. Som vanligt filmades träningen, himla nyttigt. Även om vi just nu bara kör samma - korta sträckor fotgående, inkallning osv. Ibland blir det platsträning och apportering också. Idag tränade vi även på att behålla ögonkontakten med godis som störning.
 

 
Jag och Lyra har kommit med på en fotgåendekurs här framöver! Är så himla peppad att gå den, fotgåendet är ett väldigt viktigt moment som hänger med genom hela lydnaden så jag vill ha bra grunder och tyvärr besitter jag inte den kunskapen själv så vi behöver hjälp på traven. Ser verkligen fram emot denna kurs!