Träning

Det skulle bli en agilityfri vecka och vi skulle lägga krut på fortsättningsmomenten i rallylydnaden, men riktigt så blev det väl inte. Vi har gått igenom alla moment utom två (hoppet och frestelsen) så nu måste vi börja öva bana också. Och störning, man ska ju nämligen fixa att vara lös..
 
 
När Christoffer slutade idag åkte vi ut till klubben för ett kort men givande träningspass. Lyra fick nöta farten i slalom och hon fixade det fint. Provade även göra lite framförbyten i slalom och det gick rätt bra. Sedan fick hon öva farten på balansbommen och hon fick upp den riktigt fint! Hon har varit osäker tidigare (svårt att skilja på bommen och gungan) så nu ska jag försöka lära henne skillnaden på de två. Med hjälp av mig själv förstås. Var väldigt nöjd med träningen!
 
 
Nova fick köra svåra slalomingångar och det funkade hyfsat, men jag känner att vi behöver bryta ner slalomen och ta hjälp av typ bågar, då hon inte går på mina händer som hjälp. Vi tränade även på att gå runt hinder och hon fixar det verkligen klockrent nu! Himla kul då vi haft så mycket problem med det. Vi ska försöka ge oss på mer avancerad handling också. Vi körde även lite kontaktfältsträning och konstigt nog gick det bra. Nu ska jag ge mig fan på att försöka nöta in det så vi kanske har en chans att plocka pinnar i agilityklassen också, vi ska inte ge upp det än! Är otroligt nöjd även med Novas träning idag. Vi har ju en månad på oss nu att få till godtagbara kontaktfält, och nu vill vi ju faktiskt fixa det här även om det är i princip omöjligt när det är Nova vi talar om!