Ledig lördag

Lördagen började med träning tillsammans med mamma och Puma ute på klubben. Både Lyra och Puma gick jättebra idag! Puma hade ett genombrott i både krypet och fjärren. Vi har jobbat på låsta bak med Puma men uppsittet har hon gärna velat hoppa uppåt och lite framåt. Men nu har hon förstått att hon måste kontrollera bakdelen också.

Lyra fick börja med passivitet, jättetråkigt enligt henne. Vi satt i mitten och mamma och Puma tränade runtom oss. Hon var lugn men har väldigt lätt för att pipa. Sen fick hon sitta på sidan medan jag var medhjälpare när mamma tränade fjärren med Puma. För några veckor sedan satt Lyra och skrek och tjöt när jag gjorde något utan henne men idag var det bara lite pip och gnäll. Stort framsteg! Att hon sen vrålar halsen av sig när jag tränar med Nova, det behöver vi ju inte bry oss om haha.

Det blev fotgående med vänstersvängar som gick väldigt bra. Fin position mestadels och hon plogar inte längre. Däremot kan hon sväva ut lite men med tanke på hur hennes fotgående såg ut för bara två veckor sedan är jag jättenöjd. Just fotgåendet känns som något man aldrig blir klart med ändå, finns alltid något att förbättra. Tävlingsklart är det inte än på länge i alla fall men vi känner då ingen stress. Känner dock att vi måste lägga fokus på platsliggning och ställande under gång som än så länge bara är påbörjat. Det får nog bli morgondagens träningspass.