Snöiga dagar


Morgonpromenad med alla tre jyckar i ett blött och snöigt Gällivare
 
Vi började gårdagen med att åka till Gällivare för att gå en promenad med alla tre hundar. För några år sedan hade det aldrig gått att promenera med alla tre tillsammans kopplade, för då kunde inte jag och mamma gå en långpromenad med Nova och Puma i koppel. Puma var överallt och ingenstans, enbart inställd på lek! Åren har gått och hon har mognat, det märks. Lyra bevisade att hon vet, att om man går i koppel så leker man inte, då går man. Puma försökte leka ett par gånger, men lyssnade när jag sa nej till henne. Det blev en blöt och snöig men skön promenad.
 
På kvällen var jag och bowlade med jobbet. Inget man är så himla bra på, men roligt är det ju! Något som man egentligen borde göra oftare, men det blir inte av. Sist jag var och bowlade är 1,5 år sedan, och innan det gick jag nog på låg- eller mellanstadiet!
 
Idag har jag jobbat 10-16. Vi håller stängt för renovering men vi har städat och fixat. Inte så roligt men välbehövligt, och ibland är det ju kul att göra lite annat. Men nu är jag ledig i två dagar, och imorgon ska jag slänga upp julgranen! Blir även lite städning skulle jag tro, och någon promenad med hundarna såklart. Förhoppningsvis har det slutat snöa imorgon.
 
Astock hemma hos oss tidigare idag